Friday, 22 July 2011

Isi mAsa lapANg...

Salam..
Tajuk di atas asenye sesuai dengan pe yang aku alami sekarang ni...aku da 2 bulan untuk aku penuhi sebelum aku melangkah masuk sem 1, 2011/2012..sebagai pelajar tahun kedua jurusan bahasa arab dan kesusasteraan di uia..wah,taip je uia, meremang bulu roma aku..terlalu gah nama uia tersebut sehinggakan aku ase aku xlayak nak masuk uia ni..uhhuuhuh...
sebenarnye xda niat langsung nak wat blog ni..tp ble pk balik, at least da jgak benda yang agak berfaedah aku wat sementara nak isi masa lapang tyme cuti panjang ni..so sepanjang cuti ni, aku dah da keje yang ibu tolong carikan..it's simple,xpenat,xpayah kuar duit minyak o duit belanja makan..sumenyer free..cume sakit pinggang jela kena tahan koz duduk yang terlalu lama..keje CUCUK SATE AYAM & DAGING..orait la tu an,daripada aku xwat pape an..dpat gakla fulus tyme cti ni nk topup, bli accesories as pempuan..uhuhuh...tu bese la kan..pagi sampai petang je..mlam ley la aku berkelana mghadap lappy wat blog..nice rite??at least aku xla buang masa an...an..an...????
 ini jela yang pat ku kongsikan rase hatiku sebagai muqaddimah blog aku pagi2 buta ni..aku wat blog ni bukan lah aku  nak owang taw pe aku wat just nak luahkan je rasa hati ni..kira cam diari la..ok la..we'll meet at the next post..=)

5 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. oit3.....gudluck in writing yours!!!!!heheh

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete